Logo MaM pici

Novinky zo sveta Hip-Hopu

Hudba

10. augusta 2020

Rok 2020 priniesol v hip-hopovej sfére množstvo novej a originálnej hudby. O prvenstvá sa bili známe albumy ešte známejších artistov ako Music to Be Murder By od Eminema, After Hours od The Weeknda, Dark Lane Demo Tapes od Drakea, či No Pressure od Logica.

Rok sa však ešte nekončí a my sa s určitosťou môžeme tešiť na nadchádzajúce mesiace, ktoré nám postupne odhalia nové kvalitné diela.

Čo nás ešte čaká:

  • 16.8. – Young Thug – Slim Language 2

Po úspešnom albume v roku 2019 (So Much Fun) a tohtoročnej kolaborácii s Chrisom Brownom (Slim & B) si mladý 28-ročný rapper prichystal ešte jednu vychytávku – album Slim Language 2 (YSL labe), ktorú môžeme očakávať už o pár dní. Album obsahuje spoluprácu so známymi menami ako Quavo, Offset, Gucci Mane, Jason Derulo a i.

  • 11.9. – Big Sean – Detroit 2

Po piatich úspečných albumoch a trojročnej pauze sa rapper Big Sean opäť vracia s novinkou – Detroit 2. Travis Scott, Justin Bieber, Kanye West a mnohí ďalší… To sú mená, ktoré spoločne s Big Seanom začujeme v pripravovanom release. Pred pár týždňami v live streame s Djom Khaledom prezradil, že ostávajú už iba posledné úpravy a nový album je hotový

  • 14.10. – Juicy J – The Hustle Continues

Ďalšia trojročná pauza a 45-ročný umelec Jordan Michael Houston, Juicy J, prichádza so štvrtým štúdiovým albumom, hneď aj s chytľavým názvom, The Hustle Continues. Tracklist zahŕňa známych kolegov z brandže a to Logica, A$APa Rockyho, 2 Chainza, či Megan Thee Stallion. Na oslavu svojho albumu vydal rapper spoločne s Wizom Khalifom video k hlavnému singleu – Gah Damn High

Novinky s neoznámenými dátumami:

  • A$AP Rocky – All Smiles

Hoci rapper zatiaľ nezverejnil o svojom albume veľa informácií, a niektoré teda stále ostávajú špekuláciami, máme sa určite na čo tešiť. O projekte sa prvýkrát hovorilo už v roku 2018, kedy na svojom instagramovom profile údajne rapper zverejnil názov albumu. Hype pokračoval, keď Juicy J potvrdil v interview spoluprácu na tomto projekte

  • Cardi B – Tiger Woods

Ako sa tento kontroverzný album bude nazývať je ešte stále otázne, Cardi B minulý rok zverejnila tento názov, no krátko na to v rozhovore priznala, že išlo iba o vtip. Každopádne na trackliste pracovali známe postavičky hip-hopovej scény ako Travis Scott, no aj Megan Thee Stallion

  • G-Eazy – These Things Happen Too

Od úspešného rappera G-Eazyho čakáme na album These Things Happen Too, ktorý bude pokračovaním na jeho album z roku 2014. Informácií veľa nie je a preto nám neostáva nič iné, iba čakať a tešiť sa na príchod ďalších úspešných noviniek!

  • Nicki Minaj – Pink Friday 2

        !!!!!!

 

  • Ty Dolla $ign – Dream House

Dream House je pripravovaný tretí štúdiový album rappera z Los Angeles. Po Free TC a Beach House 3  pre nás opäť pripravil jedinečný zážitok z jeho premakanej hudby. Už si iba počkať!

V tomto i budúcom roku si ešte na niektoré novinky počkáme, avšak zatiaľ si môžete s nami vypočuť, čo nám tento rok „so far“ priniesol ?




#staysafe#staytuned

+